maandag 17 april 2017

Paaspop op z'n Paasbest

Klaar. Voldaan. Het was weer een prachtig weekend. Paaspop koffiebar draaien met vrienden en dochter is fijn! Het terrein zag er weer top uit, met name 's nachts ziet het er uit als één grote kermis van kleur en licht. Dat doen ze erg goed daar in Schijndel. Alles is met zo veel zorg geselecteerd, ontworpen en neergezet, echt mooi. Ook hoe ze met elkaar omgaan tijdens het festival. Het maakt niet uit welke kant je op kijkt, er staan altijd mensen te lachen, lol te maken, te dansen of enthousiast te kletsen.
Ook na twee dagen koffiebar Paaspop kunnen Elzina en ik op zondag nog lachen in een toertje met hond in treintje naar de hel. Gelukkig konden we nog wegkomen na aankomst bij de poorten.
In dikke rij voor musical 'Watskeburt' staan, geplet tegen het dranghek is ook zelfs een ervaring. De musical 'Watskeburt' (eerste musical die ik ooit bijwoonde, buiten de schoolmusicals om) is zeer de moeite waard en blijft zelfs in een tent met roken- en drinkende mensen om ons heen, buiten een kakofonie aan geluid en muziek prima overeind staan. De show start en de muziek, licht, dans, zang neemt je mee in een enthousiaste wereld van 'De jeugd van tegenwoordig'. Top in de musical was ook Rein, leuk hem na jaren Parade weer eens live te zien optreden.
Iemand citeerde tijdens Paaspop aan de koffiebar de krant en ze was er mee eens. Het lag in de trend van 'Eén ding weet je zeker, je mist meer dan je ziet op Paaspop'. Zo totaal niet mee eens. Werkelijk niets gemist. Het was prachtig weer, ik heb de Staat gezien, veel gelachen, gedanst, genoten, alles ging soepel. Zo ontzettend veel mensen op het festival en zoveel moois en zo soepel en vriendelijk. Werkelijk helemaal op z'n Paasbest.